Αποστόλη 40 Καλλίπολη Πειραιάς
Σουρή 3 Ραγκαβή Ν. Φάληρο, Πειραιάς
Τηλ. 210 4832319
ESPA

Όροι χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Προσχολικής Εκπαίδευσης Lollipop.
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, καθώς όλο το περιεχόμενο, υλικό, πληροφορίες και υπηρεσίες, που διατίθενται σε εσάς μέσω της Ιστοσελίδας μας, υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης.
Η χρήση αυτού του ιστότοπου συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη από μέρους σας αποδοχή των Όρων Χρήσεως, όπως περιγράφονται παρακάτω. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με το περιεχόμενό τους, παρακαλείσθε να μην επισκέπτεσθε και να μην κάνετε χρήση του ιστότοπου.

1.Τροποποίηση στους Όρους Χρήσης

Η Iστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ανατρέχετε συχνά στο περιεχόμενο των παρόντων Όρων Χρήσεως και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

2. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο, τα άρθρα, οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες, που διατίθενται στον Ιστότοπό μας, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα. Καμία πληροφορία, υπηρεσία ή υλικό που προσφέρεται μέσω του παρόντος ιστότοπου δεν πρέπει να ερμηνεύεται ή να εκλαμβάνεται ως παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιασδήποτε πράξης ή παράλειψης.
Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μπορεί να αλλάξει ή να ενημερωθεί χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, να διαγράφουμε κείμενα ή σχόλια, ανά πάσα στιγμή, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση ενημέρωσης ή αιτιολόγησης.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο, υλικό, πληροφορίες και άρθρα που εμφανίζονται, περιέχονται ή διατίθενται μέσω του Δικτυακού Τόπου προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα πλήρη στοιχεία του Δικτυακού μας Τόπου (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κειμένων, γραφικών, εικόνων, βίντεο, δεδομένων, σχεδιασμού, σημάτων, λογότυπων κ.λπ) αποτελούν πνευματικά μας δικαιώματα και η κατάργηση ή η τροποποίηση αυτών απαγορεύεται αυστηρά.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας μας, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

4. Περιεχόμενο που υποβάλλεται από εσάς

Ο Ιστότοπός μας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειριζόμαστε μπορεί να σας επιτρέψουν να συνεισφέρετε σε αυτόν με ενέργειες όπως “like” και “follow” και με περιεχόμενο όπως: σχόλια, εικόνες, βίντεο.
Κατά την υποβολή οποιουδήποτε περιεχομένου απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με καταχρηστικό ή παράνομο τρόπο ή κατά παράβαση της εκάστοτε νομοθεσίας ή άδειας που ισχύει, ή με οποιονδήποτε τρόπο που να αντιβαίνει στον νόμο ή τα χρηστά ήθη.
Κατόπιν των ανωτέρω, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνείτε ότι κατά τη χρήση του Δικτυακού Τόπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας παρέχονται μέσω αυτού απαγορεύεται να:
(α) δημοσιεύσετε ή υποβάλλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο:
-παράνομο, δυσφημιστικό, άσεμνο, ρατσιστικό, ή απειλητικό
-προωθεί τη βία, είναι προσβλητικό, δυσφημιστικό, παρενοχλητικό, εκφοβιστικό, χυδαίο ή άσεμνο
- προάγει τις φυλετικές, έμφυλες, θρησκευτικές διακρίσεις
- προάγει εν γένει τον φανατισμό, τον ρατσισμό και τη βία
-θίγει δικαιώματα τρίτων προσώπων.
(β) ανεβάζετε αρχεία που περιέχουν λογισμικό ή άλλο υλικό που θίγει τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (όπως ορίζονται ανωτέρω) που ανήκουν στον Διαδικτυακό τόπο μας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας.
(γ) δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, διανέμετε ή να διαθέσετε οποιοδήποτε υλικό που περιέχει ιούς, δούρειους ίππους, worms, time bombs ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο λογισμικό που ενδέχεται να βλάψει την Ιστοσελίδα μας ή να περιορίσει τη λειτουργικότητα αυτής.
Η Ιστοσελίδα μας διατηρεί κάθε δικαίωμα διόρθωσης, αφαίρεσης ή προσθήκης υλικού και περιεχομένου τόσο στο περιεχόμενο αυτής, όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διαχειρίζεται. Η Διαχείριση της Ιστοσελίδας μας μπορεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, οποιαδήποτε στιγμή να διαγράφει κακόβουλα σχόλια στην Ιστοσελίδα ή στα Social Media και να πραγματοποιεί αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

5. Περιορισμός ευθύνης

Η Ιστοσελίδα μας δεν παρέχει ουδεμία εγγύηση σχετικά με την αξιοπιστία, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών που παρέχονται μέσω αυτής. Η χρήση του Δικτυακού Τόπου παρέχεται «ως έχει» και γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Ομοίως, η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση αυτής, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, θετικής και αποθετικής ζημίας, η οποία μπορεί να προκύψει από τη χρήση, πρόσβαση ή την αδυναμία χρήσης της Ιστοσελίδας αλλά και των πληροφοριών και άλλων υλικών που διατίθενται μέσω αυτής.

6. Συνδεσεις (Hyperlinks)

Ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες του Διαδικτύου, προκειμένου να διευκολύνει περιήγησή σας σε αυτές. Οποιεσδήποτε συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτησή σας. Η Ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές (άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές ή/και επακόλουθες) που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)

Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook ή του Instagram. Η ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει τις υπηρεσίες των κοινωνικών δικτύων και τα προφίλ σας σε αυτά, ούτε τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Τα ζητήματα αυτά εξαρτώνται από τον δικό σας έλεγχο, καθώς και από τους παρόχους υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.
Έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε και να υποβάλλετε σχόλια στις σχετικές αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 4. Ωστόσο, σε περίπτωση που αντιληφθούμε ότι τα σχόλια σας παραβιάζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους παρόντες όρους χρήσης, θα προβούμε στη διαγραφή τους χωρίς καμία προειδοποίηση.